iroda: +36 20 441 1613 ernandiesfiakft@gmail.com

fuvarozás

 

Mikor kérd a fuvarozás szolgáltatást?

Ha bármilyen kisebb-nagyobb mennyiségű árut, terméket, anyagot kell “A”pontból “B” pontba szállítani, az a fuvarozás. Több építőanyag kereskedéssel is szoros együttműködésben dolgozunk, így amikor nagyobb mennyiségű építőanyagot kell szállítani, állunk partnereink rendelkezésére. Lehet szó raklapos áruról, vagy épp ömlesztett anyagokról is, mint például a sóder vagy a homok.

Ugyanígy, ha valamilyen tárgyat, bútorokat, bármit át kell szállítani egyik helyről a másikra. Kérhetsz speciális fuvart is, amikor nagy terjedelmű, súlyos vagy nehezen megközelíthető tárgyról van szó. Ebben is tudunk segíteni.

Mit kell elmondanom a megrendelés során?

– Milyen tárgyat szeretnél szállíttatni?

– A rakomány felvételének és lerakásának pontos helye

– A kért szállítás időpontja

– A rakomány mérete: súly, térfogat

Mit kell tudnom?

Attól függően, hogy milyen rakományról van szó, a megfelelő teherautót fogjuk a helyszínre küldeni. Ha fuvarozást rendelsz, próbáld meg előtte alaposan felmérni a szállítandó mennyiséget, súlyra, térfogatra. Mondd el, hogy milyen fajta árut kell szállítani, ettől függően küldünk ponyvás, billenős, vagy emelőhátfalas kocsit a helyszínre.

Mennyibe fog kerülni?

Szekszárd és 50 km-es körzetében fix díjaink vannak. A szállítási díj függ a fuvarozás időtartamától és a szállítási távolságtól is. Az is befolyásolja a díjat, hogy a fuvarozáshoz hány fő rakodót kérnek. Nézd meg a Díjszabás menüpontot is!

Fontos!

A sofőr nem rakodó! A sofőr csak az autón elhelyezett árut ellenőrzi, hogy biztonságosan szállítható legyen!

 

Rendelj egy fuvart!

Likeolj minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Kérj visszahívást!

+36 20 441 1613

Partnereink: