iroda: +36 20 441 1613 ernandiesfiakft@gmail.com

lomtalanítás

Mit tegyek, ha lomtalanításra van szükségem?

A hulladékszállító cégek általában évente egyszer szerveznek lomtalanítást. Előfordul azonban, hogy egy felújítás után például felgyülemlik egy nagy rakás lom, amit el kell szállíttatni. Ilyenkor nyugodtan hívd cégünket. A felpakolástól kezdve a lerakodásig mindent elvégzünk helyetted. Előfordulhat, hogy házat vettél, vagy örököltél, és azt szeretnéd felújítás előtt kiüríteni. Ebben is segítünk, a ház teljes kiürítését elvégezzük, a lomot elszállítjuk a hulladékudvarba. Ezek a lomok lehetnek régi bútorok, rossz háztartási gépek, építési törmelék, veszélyes hulladék, bármi. 

Mit kell elmondanom a megrendelés során?

– Milyen típusú hulladékot szeretnél szállíttatni?

– A rakomány felvételének pontos helye

– A kért szállítás időpontja

– A rakomány mérete: súly, térfogat

Mit kell tudnom?

A lomtalanítást teljes körűen elvégezzük helyetted. A fel és lepakolást, a hulladék leadását a kijelölt hulladékudvarba. Szükség lesz a számlára, amely igazolja, hogy szerződésben állsz a hulladékszállítóval, és annak díját rendszeresen fizeted. Így a hulladékudvarban ingyenesen lehet leadni a lomot. Fontos tudni, hogy a fuvar nemcsak a felpakolásig tart, figyelembe kell venni, hogy a teherautónak el kell érnie a célig, és az ott végzett lerakodás is időbe telik. Tehát a fuvardíj kiszámolásánál ezt is szem előtt kell tartani, hogy a munka nem fejeződik be azzal, hogy a kiürített udvarból kigördül az autónk. 

Mennyibe fog kerülni?

Szekszárd és 50 km-es körzetében fix díjaink vannak. A lomtalanítás díja attól is függ, hogy milyen típusú hulladékot kell szállítani, melyik autót kell a helyszínre küldenünk. Az is befolyásolja a díjat, hogy hány fő rakodóra lesz szükséged. Az általános díjszabást is nézd meg! 

Fontos!

A sofőr nem rakodó! A sofőr csak az autón elhelyezett árut ellenőrzi, hogy biztonságosan szállítható legyen! Amennyiben kéred, hogy ő is segítsen, akkor a rakodók szokásos óradíját az ő munkavégzésére fizetni kell. 

 

Lomtalanítanál?

Likeolj minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Kérj visszahívást!

+36 20 441 1613

Partnereink: