iroda: +36 20 441 1613 ernandiesfiakft@gmail.com

TeheRtaxi

Mikor kérd a tehertaxi szolgáltatást?

Abban az esetben, amikor kisebb, rövid idő alatt lebonyolítható szállításról van szó, amely cégünk telephelyének elhagyásától visszaérkezésig belefér egy órába, tehertaxi szolgáltatásról beszélünk. Ezt általában olyankor érdemes igénybe venni, amikor megvásároltad az új bútorodat, vagy épp mosógépedet, és az áruház csak egy hét múlva szállítaná ki. Ugye te sem szeretnél még hosszú napokat várakozással tölteni. Ilyenkor kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre az áru hazaszállításához.

Mit kell elmondanom a megrendelés során?

– Milyen tárgyat szeretnél szállíttatni?

– A rakomány felvételének és lerakásának pontos helye

– A kért szállítás időpontja

– A rakomány mérete: súly, térfogat

Mit kell tudnom?

A tehertaxi szolgáltatás során autónk az árut a két helyszín között szállítják, a rakodásban azonban kollégáink nem vesznek részt. Ezért kérjük, hogy gondoskodj a helyszíneken fel-, illetve lepakolásról. Ha nem tudsz egyedül, vagy saját segítséggel pakolni, kérj tőlünk  külön rakodót.

Mennyibe fog kerülni?

Szekszárd és 50 km-es körzetében fix díjaink vannak. A tehertaxiba nem is fér bele nagyobb távolság, hiszen az autónak egy órán belül kell megfordulnia a telephelyre.

Abban az esetben, ha a fuvar több mint egy órán keresztül tart, akkor a további órákra a megrendelt autó szokásos óradíját számítjuk. A külön megrendelt rakodó díját is fizetni kell.

Fontos!

A sofőr nem rakodó! A sofőr csak az autón elhelyezett árut ellenőrzi, hogy biztonságosan szállítható legyen!

 

Rendeld meg a szolgáltatást!

Likeolj minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Kérj visszahívást!

+36 20 441 1613

Partnereink: