iroda: +36 20 441 1613 ernandiesfiakft@gmail.com
Gépszállítás

Gépszállítás

Speciális gépszállítás

Háztartási és egyéb berendezések, gépek szállítása

A költözés során sokszor gondot okoz a nagyobb háztartási gépek elszállítása, mint például hűtőszekrény, mélyhűtő, mosógép, TV.Mivel ezek a gépek különösen érzékenyek a rázkódásra, ezért nagy körültekintéssel, megfelelő csomagolással szállítjuk el őket. (tovább…)

Lomtalanítási tippek

Lomtalanítási tippek

Évente egyszer lehetőségünk van arra, hogy a háztartásban felgyűlt lomokat, a fölöslegessé vált, sérült, használhatatlan bútorokat, egyéb holmikat ingyenesen elszállítsák tőlünk. Sajnos azonban egy tönkrement kanapét, egy kiszuperált szekrényt vagy éppen a sokadik, fölöslegessé vált televíziót igen problémás egy éven át kerülgetni, ahogyan az sem megoldás, hogy minden új bútor vásárlását a lomtalanítás időszakára időzítjük. (tovább…)

Családi ház költöztetés

Családi ház költöztetés

A költözés nem mindennapos feladat, sőt, a legtöbb család az életben átlagosan egy-két alkalommal veti bele magát egy ilyen kalandba, de vannak, akik soha. Ennek köszönhetően a legtöbb család nem is rendelkezik odahaza a megfelelő feltételekkel ahhoz, hogy értékeit, bútorait és egy egész élet alatt felgyűlt emlékeit, egyéb tárgyait bedobozolja és felrakodja egy szállításhoz megfelelő járműre. (tovább…)