iroda: +36 20 441 1613 ---->Terminálos fizetés lehetséges<---- ernandiesfiakft@gmail.com

Költöztetés

Költözni szeretnél?

Mindenki életében előbb utóbb eljön az a nap, amikor költöznie kell. Ehhez nyújtunk szakszerű segítséget neked. Összeszokott csapatunk az évek során nagy szakértelemre tett szert a költözések során, így a holmidat biztonságban tudhatod. Cégünk árubiztosítással is rendelkezik. Minden autónkban GPS segíti sofőrjeinket abban, hogy a megbeszélt időre pontosan érkezzenek a felpakolás helyszínére. Gyakorlott, rutinos rakodókkal dolgozunk, akik megfelelő tapasztalattal, gondosan kezelik személyes tárgyaidat.

Mit kell elmondanom a megrendelés során?

– Honnan hová szeretnél költözni: pontos címekre lesz szükség

– Mekkora volumenű a költözés? Hány szobás lakásból, családi házból költözöl?

– Nagyjából mekkora mennyiségű a rakomány? Körülbelüli súly, térfogat.

– Van e speciális szállítási igényű tárgy? Pl. zongora, széf, stb.

– Társasház esetén van e a közelben parkoló, hányadik emeletről/re kell költözni, illetve van e lift, az használható e a költözéshez?

Mit kell tudnom?

Fontos, hogy a költözés napjára az összes bútor és holmi szállításra előkészítve várja az autót.

Lehetőleg a bejárathoz minél közelebbi parkolóhelyet kell találni a teherautónak.

A szállítandó rakomány mennyiségétől függően kell kérni a rakodó személyzetet. Kevesebb rakodó hosszabb idő alatt végez, így nem biztos, hogy a költözés olcsóbb lesz.

Ugyanez vonatkozik a teherautókra is. Kisebb autóra nem biztos, hogy egyszerre felfér a rakomány, ezért lehet, hogy kettőt kell fordulni, így a szállítási díj is akár duplájára emelkedhet. A rosszul felmért és megrendelt szállítás így alaposan elhúzódhat, a költségek megnövekedhetnek, amiért a felelősséget cégünk nem vállalja.

Pontos ajánlathoz inkább kérje segítségünket, Szekszárdon belül a helyszínen ingyenesen felmérjük a költözéshez szükséges teherautó nagyságát.

Vidékre költözés esetén az autópálya igénybevétele meggyorsíthatja az utazási időt, viszont az autópálya díjat ez esetben belekalkuláljuk a számlába.

Bizonyos méret feletti teherautókra pl. Budapestre behajtási engedélyt kell kérni. Ezt is elintézzük neked,  az ezzel járó költséget beleszámoljuk a szállítási díjba.

 

Mennyibe fog kerülni?

Szekszárd és 50 km-es körzetében fix díjaink vannak. Ezen kívül a teherautó nagyságtól függően minden autónak km díja van. A díjak függnek a rakodók számától és a költözés időtartamától is! A szabott árainkat a “DÍJSZABÁS” menüpontban találod.

Az árajánlat tájékoztató jellegű! Minden megkezdett óra egész órának számít!

Fontos!

A sofőr nem rakodó! A sofőr csak az autón elhelyezett árut ellenőrzi, hogy biztonságosan szállítható legyen!

Minden egyéb kérdésre a GY.I.K menüpontban próbálunk meg válaszolni.

Ha nem találod a keresett információt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Költözés/Lomtalanítás során minimum fizetendő összeg 3 óra!

 

Rendeld meg a költözést!

Likeolj minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Kérj visszahívást!

+36 20 441 1613

Partnereink:

Fuvar lemondás!

A fuvar megkezdését megelőző nap 12 óráig bármelyik fél lemondhatja a már visszaigazolt fuvart, külön költségtérítés nélkül.
Ezt követő fuvarlemondás esetén:
  1. Amennyiben az adott fuvart az Ernándi és Fia Kft. mondja le, megtéríti a megbízó számlákkal vagy egyéb módon igazolt kárát, ennek maximális összege az adott fuvarra vonatkozó fuvardíj lehet, ennél magasabb kártérítést az Ernándi és Fia Kft. nem vállal. Ezt a szabályt kell alkalmazni abban az esetben is, mennyiben az Ernándi és Fia Kft. által biztosított fuvareszköz a megbízás visszaigazolásban megjelölt időpontban nem állt ki és a felek között a határidő módosítására nem jött létre megállapodás.
  2. Amennyiben az adott fuvart a megbízó mondja le, az Ernándi és Fia Kft. a fuvardíj 30%-ának összegére, bánatpénzre jogosult. Amennyiben a megbízó a fuvar megkezdését követően mondja le a fuvart, köteles a teljes díjat megfizetni és a küldeményt annak vissza szállítását követően a fuvarozótól átvenni. Köteles továbbá megfizetni azokat az igazolt többletköltségeketés kárt, amely fuvardíjat meghaladja.

A KIALAKULT GAZDASÁGI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL AZ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK,AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Költözés/Lomtalanítás során minimum fizetendő összeg 3 óra!